ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT (Szépségfogászat)

„Higgyen abban, hogy a mosolya az arca legnagyobb ékessége”

PORCELÁN HÉJ

A porcelán héjak egyedileg készített vékony rétegek, amelyeket a fogorvos a fogakra ragaszt.

Fogfehérítésre nem megfelelően reagáló, alaki rendellenességgel bíró, elszíneződött vagy fluorózis által megjelenő fehér illetve sárgásbarna foltokkal rendelkező fogakra készítünk héjat.

Nagy előnye a porcelán héjaknak, hogy foganyag veszteség nélkül, vagy minimális foganyag veszteséggel elkészíthetőek. Kétféle módszerrel lehet héjat készíteni.
Az egyik a direkt héj, melyet maga a fogorvos készít el közvetlenül a szájban mintázva.

A másik az indirekt héj, mely minimális foganyag veszteséggel járó preparációt követően, lenyomat alapján, fogtechnikai laboratóriumban készül el.

Időpontot foglalok

LUMINEERS HÉJ 1.

A Lumineers By Cerinate esztétikus héjak,olyan kontaktlencse vékonyságú porcelánhéjak,melyek egyesítik a szépséget és a stabilitást.

A Lumineers porcelánhéjakat a meglévő fogakra applikálja a fogorvos. Nem kell érzékeny foganyagot eltávolítani, nincs injekció, sem fájdalom.

Mindössze 3 stressz mentes ülés a fogorvosi székben. Különféle esztétikai problémák ideális megoldása lehet a kontaktlencse vékonyságú porcelánhéj:  hibás fogfelszínek, ferde fogak, foghíjak, tartós elszíneződések, rövid fogak, repedések, letöredezett élek.

Időpontot foglalok