Konzultáció

A fogászati kezelések megfelelő eredményéhez első alkalommal konzultációra van szükség, amelynek során átbeszéljük panaszait illetve kéréseit, felmérjük fogazati státuszát, a lágy és kemény szövetek állapotát, és szükség esetén röntgenfelvételt is készítünk. A részletes állapotfelmérés lehetőséget nyújt a különböző szájüregi daganatos elváltozások korai felismerésére (fogászati rákszűrés), de akár más kóros állapotok észrevételére is.

A vizsgálatot követően kezelési tervet készítünk, amelyben meghatározzuk, milyen beavatkozások elvégzésére lenne szükség a kívánt végeredményhez, és mindez milyen költségekkel járna. Minden esetben arra törekszünk, hogy az Ön számára legoptimálisabb megoldást biztosítsuk, és amennyiben több kezelési lehetőség is rendelkezésre áll, részletesen tájékoztatást nyújtunk ezekkel kapcsolatban. A javaslatok átbeszélése és egyeztetése után születik meg az a végleges kezelési terv, amelyet a kezelés során követni fogunk.

Mikor van szükség fogászati konzultációra?

Fogászati konzultációra minden új illetve új problémával jelentkező páciensnél szükség van, hiszen enélkül nem garantálható az, hogy eredményes és optimális lesz a fogászati kezelés. A konzultáció lehetőséget nyújt arra is, hogy mind a páciens, mind a fogorvos számára átlátható és tervezhető legyen a kezelés ideje és költsége.

Nincs semmilyen fogászati problémám. Szükségem van-e fogászati konzultációra?

A konzultáció során nemcsak az akut panaszok, kérések és a kezelési lehetőségek kerülnek átbeszélésre, hanem a szájüreg részletes áttekintésével olyan problémák is kiszűrhetőek, amelyek egyelőre még nem okoznak semmilyen panaszt. Ilyenek lehetnek például a kezdődő fogszuvasodások, fogágybetegségek, egyes belgyógyászati problémák és a különböző szájüregi daganatos megbetegedések is. A korai felismerés rendkívül fontos, így javasoljuk, hogy panaszmentesen is legalább évente vegyen részt fogászati állapotfelmérésen és konzultáción!

Fájdalmas-e a fogászati konzultáció?

A konzultáció során betekintéssel megvizsgáljuk szájüregét és fogainak állapotát, illetve amennyiben szükség van rá, röntgenfelvételt is készítünk. Mindez Önnek semmilyen fájdalommal nem jár!

Mennyibe kerül a fogászati konzultáció?

Amennyiben a fogászati konzultációt kezelés követi rendelőnkben, úgy a konzultáció árát beszámítjuk a kezelés árába, azaz ingyenesen biztosítjuk Önnek. Árainkkal kapcsolatban érdeklődjön személyesen vagy e-mailben.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Foglaljon időpontot online!

Töltse ki az űrlapot, kattintson a bejelentkezés gombra,
és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

9200 Mosonmagyaróvár Honvéd u. 10.